Madelon en Vincent  -  Oktober  - 2008 -

Wij zijn getrouwd op Sarangkot !!! 

Trouwen is prachtig in Nepal !!! Mooi weer, lieve mensen en heel erg bijzonder!

 
Vincent en ik zijn de berg opgelopen die ochtend en de gasten (8 en 3 kinderen) kwamen met de taxi aan. De dames hielpen me in de sari en smeerden heeeeel veel make-up op mijn gezicht. Met 6 vrouwen in een kamertje lekker tutten!
 
Vincent had een te klein colbertje aan en een mutsje (Topi) op. Samen met de mannen hebben ze ook het tempeltje op Sarangkot versierd met gebedsvlaggetjes.
De ceremonie werd gehouden in het piepkleine tempeltje. De gasten stonden in de deuropening mee te kijken en lachten en klapten.
Bijzondere rituelen: de tikka`s bij elkaar aanbrengen en om het tempeltje lopen. Daarna  'kata`s' (sjaaltjes)  gekregen van alle gasten en ook tikka`s. Aan het eind  zijn we foto`s gaan maken op het uitkijkpunt.
 
 
Daarna lekkere momo`s en dal bhat gegeten bij zonsondergang in een piepklein buitenrestaurantje. Na het eten ook nog gedanst met de vrouwen uit het dorp.
Toen in 2 aparte bedden ;-) de huwelijksnacht doorgebracht. De volgende ochtend hadden we prachtig uitzicht op de bergen. Erg gaaf allemaal!! 
 
 

Veel groetjes Madelon en Vincent

                                                                                       terug naar boven