Het financiële einddoel voor de  ‘Namaste Primary School’ is bereikt !!!    
 

 

Vandaag is het voor ons weer een historische dag. Het financiële einddoel voor de bouw en inrichting van onze nieuwe school is bereikt.

Het is bijna niet te geloven. Er is in totaal een bedrag van € 43.797,-- op de giro binnen gekomen speciaal bestemd voor dit ene mooie doel. Wat een fantastisch resultaat. Nu kunnen we echt alles realiseren wat we graag voor deze kinderen wilden doen. Er is nu zelfs de mogelijkheid om voor de peuters en kleuters een leuke speelplaats aan te leggen met o.a een schommel en een wip.

 

Beste mensen, wij zijn trots op ons project en wij hopen nog heel veel jaren te gaan genieten van ‘onze’ schoolgaande kinderen. Maar het belangrijkste voor ons blijft toch deze kansarme kinderen basisonderwijs te geven zodat ze later een betere kans hebben op een plaats in de maatschappij. Door ze te leren lezen en schrijven werken we ook mee aan het terug dringen van het analfabetisme in Nepal. Misschien een druppel op een gloeiende plaat……..maar wel een hele grote en een hele hete!!!

 

Natuurlijk staan wij nog steeds open voor nieuwe donateurs en sponsors.

Voor 6 euro p.m. kan een kind al naar school!!

 

BEDANKT --- DHANYBAAD